Baby spa Soest

Ontdek de Magie van Hey Mama Lou Baby Spa 

Bij Hey Mama Lou Baby Spa Soest geloven we in de kracht van zachte zorg en aandacht voor jouw kleintje. Onze spa biedt een unieke en rustgevende omgeving, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Hier kunnen ouders en baby’s samen genieten van intieme momenten, terwijl de kleintjes ontdekken en ontwikkelen.
De kosten van een prive float zijn €37,50 en van een due float €65,- 
Je hoeft behalve een schone luier niets mee te nemen. Alles zoals zwemluiers en handdoeken zijn aanwezig. 

– Hey Mama Lou

Een heerlijke plek voor ouder en kind

Onze Kenmerken:

1. Baby Floatation Therapy

Laat je kleintje genieten van gewichtloos drijven in ons warme babyzwembad. Deze ruimte is een prive ruimte waar je in alle rust kan genieten met je kleine. De therapie stimuleert niet alleen de motorische vaardigheden van je baby, maar biedt ook een kalmerend effect.

2. Unieke Prive Baby Spa

In onze knusse ruimte kunnen families genieten van kostbare momenten samen, terwijl de kleintjes de geneugten van een spa-ervaring ontdekken. Subtiele geurige aroma van kalmerende oliën de zintuigen omarmen de ruimte. De omgeving is doordrenkt met liefde en tederheid, waardoor de band tussen ouders en hun kleintjes wordt versterkt.

Laat de zorgen van de dagelijkse hectiek achter je terwijl je samen met je baby geniet van de zachte wateravonturen. Onze speciaal ontworpen spa-omgeving is een veilige haven waar ouders de kans krijgen om volledig in het moment te zijn met hun kleintjes, genietend van het kostbare geschenk van tijd samen.

3. Luxe Voorzieningen

Onze spa in Soest is uitgerust met moderne en hygiënische faciliteiten, zodat jij en je baby in alle comfort van de ervaring kunnen genieten. Zo ligt er een zwemluier klaar en ook schone handdoeken en hydrofiele doeken die voorverwarmd worden. Ook staan er heerlijk oliën klaar waarmee je je baby een heerlijke ontspannende massage kan geven. 

 

Laden...

 
Baby spa Soest

Hoe Werkt Het?

Bij Hey Mama Lou Baby Spa Soest werken we op afspraak. 

Je kan hier direct een boeking maken. Check of we vandaag nog een plekje vrij hebben. 

Reserveer

Contact

 

Adres: Hey Mama Lou

Adres:Van Weedestraat 14, 3761 CE Soest

E-mail: hallo@heymamalou.nl

www.heymamalou.nl

 

Coffee Corner

Wil je een lekker bakje koffie komen drinken in onze gezellige coffee corner. 
Zo hebben we altijd heerlijke taartjes, koffie, havermelk en ook een speelhoek.