Ontdek de Magie van Hey Mama Lou Baby Spa 

Bij Hey Mama Lou Baby Spa Soest geloven we in de kracht van zachte zorg en aandacht voor jouw kleintje. Onze spa biedt een unieke en rustgevende omgeving, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Hier kunnen ouders en baby’s samen genieten van intieme momenten, terwijl de kleintjes ontdekken en ontwikkelen.

– Hey Mama Lou

Een heerlijke plek voor ouder en kind

Onze Kenmerken:

1. Baby Floatation Therapy

Laat je kleintje genieten van gewichtloos drijven in ons warme babyzwembad. Deze ruimte is een prive ruimte waar je in alle rust kan genieten met je kleine. De therapie stimuleert niet alleen de motorische vaardigheden van je baby, maar biedt ook een kalmerend effect.

2. Aqua Sensory Play

Een interactieve belevenis waarbij baby’s zich kunnen verwonderen over kleurrijke lichten en speelse drijvende elementen. Deze sessies bevorderen op een speelse manier de zintuiglijke ontwikkeling van je kleintje.

3. Luxe Voorzieningen

Onze spa in Soest is uitgerust met moderne en hygiënische faciliteiten, zodat jij en je baby in alle comfort van de ervaring kunnen genieten.

 
Laden...
Baby spa Soest

Hoe Werkt Het?

Bij Hey Mama Lou Baby Spa Soest werken we op afspraak. Neem contact met ons op om een sessie te boeken en ontdek samen met je kleintje de serene en betoverende sfeer van onze baby spa, zonder massage.

OPEN Binnenkort

Contact

 

Adres: Hey Mama Lou

Adres:Van Weedestraat 14, 3761 CE Soest

E-mail: hallo@heymamalou.nl

www.heymamalou.nl

 

Coffee Corner

Opening is snel

OPENING BINNENKORT! 

Beleef Samen Bijzondere Momenten

Hey Mama Lou Baby Spa Soest nodigt je uit om samen met je baby de magie van ontspanning en ontdekking te ervaren. Kom langs en creëer kostbare herinneringen in onze unieke spa-omgeving, speciaal ontworpen voor jou en je kleintje.

EMail voor meer info
Laden...