Wat is een draagconsulent?

Wij werken nauw samen met verschillende draagconsulenten. Een draagconsulent is iemand die een specifieke opleiding heeft gevolgd op het gebied van dragen en zich regelmatig laat bijscholen. Een draagconsulent kan niet alleen helpen met het aanleren van verschillende knooptechnieken, maar ook op basis van jullie wensen, voorkeuren en situatie helpen met het kiezen van het juiste draagsysteem.
Ook kan een draagconsulent, afhankelijk van welke verdiepingsmodule zij heeft gevolgd, je op weg helpen bij het dragen in specifieke situaties. Denk aan een prematuur kindje of een kindje in een spreidbroek.

Onze draagconsulenten geven onafhankelijk advies

Onze draagconsulenten zijn niet gebonden aan de merken die wij verkopen. Zij zullen dus niet aansturen op een bepaald merk omdat dat bijvoorbeeld meer marge oplevert. Jouw situatie en belang staat voorop en daar wordt het advies op gebaseerd.

oNZE Draagconsulenten beschikbaar op de chat

simone
Draagconsulent

Ik ben Simone, moeder van 2 prachtige zonen (2015 en 2017). Die allebei heel veel gedragen zijn en nog regelmatig gedragen worden. Het dragen van mijn kinderen heeft mij veel gebracht, rust en handen vrij.

Om dit met meer ouders te kunnen delen heb ik in januari 2019 de opleiding tot draagconsulente gevolgd bij Die Trageschule®. In januari 2020 zal ik de gevordenen cursus gaan volgen om nog meer manieren van dragen met doeken en draagzakken te leren kennen en deze kennis weer door te kunnen geven.
www.dragenmetsimone.nl

Elke Dieltjens

elke
Draagconsulent

Ik ben Elke, mama van 2 prachtige kinderen (2014 en 2017).

Ik wist nog voor de geboorte van mijn zoon dat ik wilde gaan dragen.

Ik ben me gaan inlezen en ontdekte het echte dragen dankzij een draagconsulente die het mij heeft geleerd. Ik voelde direct dat ik deze kennis ook wilde overbrengen om ander ouders te helpen.
In 2017 heb ik besloten om zelf draagconsulente te worden en deed opleidingen via Instituut Voor Hechting en Die Trageschule®, daarnaast heb ik extra scholing gevolgd voor dragen met prematuur geboren kinderen en dragen met voorgevormde dragers.
www.draag-o-theek.com

Draagconsulenten waar we mee samenwerken

Carry around logo

Maaike Peerbolte
Draagconsulent & zwangerschapscursus

www.carryaround.nl

Werkomgeving Zoetermeer

vira slings

Özge Songür
Consults in Englisch and Tukisch

www.virasling.nl

Werkomgeving Eindhoven 

Joyce van der Beek
Draagconsulent & kindercoach

Naby My 

Werkomgeving Gorinchem

Annelies Horton
Draagconsulent

With Love By Ann

Werkomgeving Bunschoten

la louz

La Louz - Milou van Luijk
zwangerschapscoach& draagconsulent

www.lalouz.nl

Werkomgeving Delft/Rotterdam

Wies van Arkel - Wowwies
Kinderfysiotherapeute en draagconsulente

Gespecialiseerd in dragen in bijzondere (medische) situaties

www.wowwies.nl

Werkomgeving
Regio Soest, Utrecht, ’t Gooi en Eemland

Wil jij ook samenwerken?

Ben jij draagconsulent en zou je graag met de Draagspecialist willen samenwerken? Neem dan een kijkje op https://heymamalou.nl/samenwerken/
Hier kan je je registreten voor een interessant affiniteitprogramma.

E-mail ons voor meer informatie.
hallo@heymamalou.nl