--> MOTHERHOOD IS NOT EASY - Hey Mama Lou

MOTHERHOOD IS NOT EASY

 

Draagzak PinkNova - Motherhood is not easy

Bij Hey Mama Lou weten we dat motherhood not always easy is. Op sommige dagen, ja. Maar er zitten ook genoeg dagen tussen dat je het even niet meer weet. First time mom, voor de vierde keer moeder, stiefmoeder, pleegmoeder, wat voor moeder je ook bent, het is niet altijd alleen maar makkelijk.

En dat is oké. Want dat mag bestaan. Het zegt namelijk niets over wat voor moeder je bent. Het zegt niets over de liefde voor je kind. Dat bestaat allemaal naast elkaar.

Motherhood is not easy. Het moederschap is een wervelwind. Ups, downs, het beste wat je ooit is overkomen maar ook hetgeen dat je kanten van jezelf laat leren kennen waar je eerder nog geen weet van had. Het moederschap is makkelijk, moeilijk, leuk, naar, fantastisch, vervelend en geweldig. Het moederschap is gewoon het moederschap. En dat is voor iedereen anders.

Omdat wij dat begrijpen, krijg je de hele maand juni bij deze speciale Motherhood draagzak een barnsteen sieraad er gratis bij. Omdat moeders elkaar steunen. We got your back (letterlijk, want onze draagzakken zijn ook nog eens écht ergonomisch) 🐣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
We gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.