Hey Mama Lou hoopt dat je helemaal tevreden bent met je online-aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wil je artikelen ruilen, dan verzoeken we je om binnen 14 dagen na ontvangst deze te retourneren. De kosten voor het retourneren en ruilen zijn voor jouw rekening.

Ongedragen, ongewassen en onbeschadigde artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangstdatum worden geretourneerd, om te ruilen of het geld teruggestort te krijgen. Stuur ons een mail als je pakketje niet in de winkel afgeleverd is maar bij een pakket punt ligt. Wij krijgen namelijk geen melding als een pakketje niet hier afgeleverd kan worden. Dit graag op de dag dat het pakketje op het punt afgeleverd wordt. Dan hebben wij de tijd om het op te halen. Als wij niet op de hoogte gesteld zijn van een pakket dat op het pakketpunt ligt. Of daar te laat van op de hoogte gesteld worden kan het zijn dat je je pakketje nogmaals op moet sturen. 

Het staat Hey Mama Lou vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren. Hey Mama Lou accepteert geen retourzendingen van onbeschadigde artikelen die zijn gewassen, gedragen of waarvan de etiketten/tags zijn verwijderd.

Om een artikel te retourneren, stuur het in de originele verpakking met pakbon naar:
Hey Mama Lou
Van Weedestraat 12A
3761CE Soest

Hey Mama Lou is niet aansprakelijk voor het zoekraken van pakketten die verstuurd worden.

Beschadigde artikelen
Wil je een beschadigd artikel ruilen of retourneren, dan verzoeken we je ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail te sturen naar hallo@heymamalou.nl. Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd of wanneer binnen 3 maanden na de bezorging een productiefout aan het licht komt. Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd.

Terugbetaling
Je wordt terugbetaald binnen 14 dagen nadat je retourzending door ons is verwerkt. Het bedrag van alle onbeschadigde, correct geretourneerde artikelen wordt teruggestort op de bankrekening van de oorspronkelijke koper.

Hey Mama Lou behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent en lees ook de algemene voorwaarden.