De Draagspecialist.nl consulenten korting

Als draagconsulent kan jij ouders die een consult bij jou hebben gevolgd een kortingscode van 10% aanbieden voor een bestelling op de draagspecialist.nl. Wij maken hiervoor een unieke kortingscode voor jou aan. Voor iedere draagdoek die via deze kortingscode wordt besteld, keren wij aan jou 5% van de verkoopwaarden uit. Als consulent hoef jij hiervoor geen draagdoeken in te kopen en er zijn geen kosten aan verbonden.

Voorwaarden
– Je bent in het bezit van een draagconsulent certificaat.
– De kortingscode geeft de klant recht op 10% korting op alle rekbare, geweven draagdoeken, draagzakken en ringslings via www.draagspecialist.nl
– De kortingscode kan niet gebruikt worden i.c.m. andere kortingscodes of artikelen die in de aanbieding zijn.
– Bestellingen worden door de draagspecialist.nl afgehandeld, inclusief gratis verzending binnen 1 werkdag.
– De draagconsulent ontvangt per bestelde draagdoek waarbij gebruikt is gemaakt van de unieke kortingscode een vergoeding van 5% (incl. btw).
– De minimale uitbetaling is €20. Wanneer via jouw kortingscode nooit meer dan €20 aan inkomsten wordt gegenereerd, wordt het bedrag niet uitgekeerd.
– Het is mogelijk om de verkopen via jouw kortingscode in te zien via deze link.
– De kortingscode is bedoeld voor klanten die een consult hebben gevolgd of die jij persoonlijk hebt geadviseerd.
– De kortingscode is persoonlijk en mag niet openbaar gedeeld worden, zoals op een website of via social media. Misbruik van de kortingscode kan leiden tot het beëindigen van de samenwerking.
– De consulent is verantwoordelijk om de klant te informeren dat de kortingscode niet openbaar gedeeld mag worden.
– De Draagspecialist.nl behoud het recht om de consulenten kortingsbon actie te beëindigen of de voorwaarden aan te passen, zonder overleg of informatieplicht.

Doe jij mee? Leuk! Je kan hier registreren als draagconsulent voor de kortingscode.
Na goedkeuring van jouw account maken we een kortingscode aan en sturen wij flyers naar jou op waarop jij zelf de kortingscode kan schrijven voor klanten die een consult hebben gevolgd.

Succes!:)